Coala

storitve

načrtovanje in postavitev informacijskih sistemov

servis in vzdrževanje

prodaja računalniške opreme

zagotavlanje varnosti podatkov in omrežja

Načrtovanje in postavitev informacijskih sistemov

Podjetje je specializirano za projektiranje in postavitev celotnega informacijskega sistema za podjetja. Pregledali bomo vaše poslovne cilje in preverili obstoječo opremo ter skupaj z vami našli ustrezno rešitev za vaše podjetje v skladu z vašim proračunom.

Naše podjetje poskrbi za...

 • Načrtovanje in izvedbo informacijskega sistema
 • Povezavo lokalnega (LAN) in brezžičnega (Wireless-LAN) omrežja
 • Povezavo z internetom
 • Varnost in zaščito

Na vse delovne postaje vam namestimo operacijski sistem in ustrezno programsko opremo, ki jo potrebujete za uspešno delovanje vašega podjetja.

Pridobljena znanja, certifikati in reference našim strankam zagotavljajo visoko strokovnost pri postavitvi in vzdrževanju strežniške strukture v podjetjih. Za mala in srednje velika podjetja posebej priporočamo cenovno ugodne strežnike Microsoft Windows Server 2008 Foundation R2, Microsoft Small Business Server 2008, ter Linux strežnike.

Servis in vzdrževanje

Veliko malih in srednje velikih podjetji ne more upravičiti stroška imeti nekoga zaposlenega posebej za podporo računalniškega omrežja. V večini primerov osebi, ki ve največ o računalnikih in bi bila pripravljena prevzeti »položaj«, manjka izkušenj in znanj za reševanje zapletenih tehničnih težav.

Kljub temu lahko z rednimi sistemskimi pregledi in posodobitvami dosežemo dolgoročno manjše stroške in manj okvar na računalnikih.

Naša mreža podpore deluje kot vaš osebni IT oddelek za vzdrževanje računalniškega omrežja. Klic na našo tehnično podporo bo k vam napotil tehnika in mi vam zagotavljamo, da bo vaš problem rešil hitro in učinkovito. Za tiste stranke, ki se na nas raje obrnete preko elektronske pošte zagotavljamo odgovor v čim krajšem času.

Vsem našim strankam nudimo kvaliteten servis z odzivnim časom največ 24 ur. Poleg tega ponujamo garancijo na vso opremo najmanj 12 mesecev.

Prodaja računalniške opreme

Začetne nakupne cene, ki jih podjetje plača pri nakupu računalniške strojne in programske opreme je majhen odstotek skupnih stroškov ohranjanje in posodabljanja računalniške opreme in mi poskrbimo, da bodo ti stroški čim nižji. Kot naša stranka boste imeli koristi od razmerij, ki jih ima podjetje Coala z nekaterimi od največjih distributerjem v Sloveniji, kar nam daje možnost, da vam priskrbimo vrhunsko tehnologijo pa konkurenčnih cenah.

 • Strežniki
 • Namizni in prenosni računalniki, monitorji, tiskalniki
 • Operacijski sistemi, licenčne programske opreme in poslovne aplikacije

Nudimo dostavo, namestitev in konfiguracijo storitev pri vsakem nakupu.

NOVO! Nakup računalniške opreme na leasing
Zagotavlanje varnosti podatkov in omrežja

Internet je spremenil način, kako podjetja poslujejo. Internetne tehnologije  so temelj za marsikatero poslovno orodje v mnogih organizacijah.

Naše podjetje priporoča vsaki od naših strank izvajanje ukrepov za zagotovitev varnosti omrežja na internetu. Glede na velikost in kompleksnost vašega podjetja vam naredimo varnostni okvir in priporočimo protivirusno programsko opremo. Uredimo vam kombinacijo požarnega zidu, tehnologije za zaznavanje vdorov ter izvajanje varne politike za gesla. Onemogočili bomo tudi nepooblaščen dostop do podatkov v omrežju podjetja iz interneta.

Z vzpostavitvijo večnivojske zaščite so podatki vašega podjetja še bolj varni.

 • Kontrola spletnih vsebin (web filter)
 • Zaščita proti neželeni pošti (antispam)
 • Zaščita pred vohunskimi programi (antispyware)
 • Antivirusna zaščita
 • Kraja identitete (Phish blocker)
 • Preprečevanje vdorov (IPS)

ESET NOD32

Omogoča "zaštito na zahtevo" za domače ali poslovne PC-je, ki uporabljajo Microsoft DOS ali Windowse operacijski sistem, dostopna pa je seveda tudi različica za strežniške sisteme.
preberite več...

Sophos

Programska in strojna oprema za zaščito pred virusi, spyware, adaware, spam in phishing grožnjami, nadzor nad uporabo aplikacij, VoIP, IM, iger ter internetnim brskanjem in Network Access Control - nadzor nad vašim omrežjem.
preberite več...

coala
coala